Zoals de titel laat zien, heeft deze beschrijving te maken met de nieuwe videogameconsole die veel buzzes online begint te krijgen … De extreem voorbereide voor PlayStation 4 en ook wat het bevat is waarschijnlijk en ook een betere bekijk wanneer het mogelijk wordt vrijgegeven.

Na een beetje een ruw begin, heeft de PlayStation 3 zich bewezen als een prima gameconsole, die een top-end Blue-ray-speler biedt, toevoegt als een effectieve mediahub en natuurlijk ook het aanbieden van minder videogames, maar als de PS3 komt de laatste paar jaar van zijn cyclus binnen, focus heeft eigenlijk gerekend op wat de toekomstige generatie PlayStation te bieden heeft.

De eerste is niet veel wat het zal toevoegen, maar welke attributen we willen zien krijgen rollover van de PS3. Dat gezegd hebbende, willen we zeker dat de PS4 een Blue-Ray-gamer blijft en een on-demand videoclipspeler van hosts als YouTube wordt om het hectisch te houden onder onze tv’s.

We willen zeker ook dat de PS4 veel krachtiger is dan zijn voorloper, we verwachten dat de PS4 de nieuwste grafische innovatie, ongeëvenaard geluid en ook betere 3D-prestaties biedt voor de meest recente 3D-TELEVISIE en alle andere voordelen die zal zeker een nog effectievere chip-CPU hebben.

Hoewel het PlayStation Network een grote hit is geweest, heeft de Xbox een voorsprong op de gemeenschap, dus we willen de PS4 actie zien in die afdeling en het geheime recept in deze divisie identificeren dat zo goed heeft gewerkt voor de Xbox.

Evenzo zouden we graag zien dat de PS4 extra draagbaar is:

Hoewel we anticiperen op een aantal nette nieuwe methoden van de PlayStation Vita, die al een tijdje rond moeten zijn tegen de tijd dat het een gloednieuwe grote broer krijgt. We willen dat Sony goed kijkt naar hoe het zijn pc-game-ervaring extra draagbaar maakt met de release van de PS4.

Er is een grote back-catalogus met games die we graag gebruiken voor de PS1, PS2 en PS3 en die deze games graag van tijd tot tijd op de nieuwe PlayStation 4 zouden kunnen spelen, daarom zou omgekeerde compatibiliteit wenselijk zijn.