Herschel Supply Co. is een heel mooi Canadees merk met super toffe tassen. Van rugzakken tot weekendtassen en fannypacks, bij Herschel vindt je het allemaal. Toch kennen de meeste mensen Herschel van hun kenmerkende rugzakken, en dat is niet voor niets! Rugtassen van Herschel zijn onder zowel dames als heren enorm populair, perfect te gebruiken voor school, werk, vakantie en vrije tijd.

Herschel rugzak met laptopvak

Vooral de rugzakken met een laptopvak zijn onder schoolgaande en werkende mensen heel populair. Wanneer jij ook regelmatig een laptop met je meeneemt, dan is een Herschel rugzak ook dé perfecte tas voor jou! In het laptopvak kun je je laptop met een gerust hart opbergen, want door de voering is je laptop goed beschermd. Herschel heeft laptop rugzakken geschikt voor kleine laptops van 12 inch tot grotere laptops van 15 inch.

Niet alleen praktisch, ook mooi en stijlvol

Naast dat Herschel tassen praktisch zijn, zijn ze ook gewoon erg mooi om te zien. Van hun klassieke uiterlijk, uitgevoerd in verschillende kleuren wordt iedereen blij. Herschel tassen zijn te herkennen aan het kenmerkende logo en de rood-wit gestreepte voering aan de binnenkant. Sommige tassen zijn daarnaast voorzien van toffe cognackleurige gespen, ook dit is typisch iets van Herschel. De collectie bestaat uit verschillende modellen, waarvan de Herschel Little America en de Pop Quiz rugzak vooral heel populair zijn.

Natuurlijk kun je er voor kiezen om voor een neutrale kleur rugzak te gaan, zoals blauw, zwart of grijs. Daar raak je namelijk niet snel op uitgekeken en daardoor zal je jarenlang plezier hebben van de tas. Maar, wanneer je voorkeur uitgaat naar een tas in een toffe kleur, kun je je ook helemaal uitleven. Herschel heeft rugzakken in het geel, roze, blauw, groen, rood en meer! Voor welke kleur of print rugzak kies jij?