Jackpotten, je vindt ze in allerlei soorten vormen en maten. Het is ook erg bekend bij de online casino spellen. Bij dit soort sloten kunnen de jackpotten steeds hoger en verder op lopen. De term hiervoor is Progressieve jackpotten. Hoe langer de jackpot niet valt hoe hoger het bedrag oploopt. Hierdoor zijn er extreem hoge bedragen gevallen bij jackpotten! Ben jij benieuwd hoeveel dit is en bij welk spel? Blijf dan snel verder lezen.

19 miljoen

Deze jackpot is gevallen bij het spel Mega Moolah. De datum waarop het gebeurde was 28 september, 2018. Dit is tot de dag van vandaag nog steeds de hoogste jackpot die is gewonnen bij een online video slots!

17.9 miljoen

Deze winst is gewonnen met nog geen 35 cent per draai. De jackpot is gewonnen door een 26-jarige Engelsman. Het spel waarbij de jackpot viel was ook weer Mega Moolah. Met maar liefst een jackpot van bijna 18 miljoen heeft hij erg veel geluk gehad! Door deze zeer hoge jackpot haalde hij een vermelding in het Guinness World Record. 

17.9 miljoen

Deze jackpot is gevallen in 2013, al een tijdje terug. Het spel dat gespeeld werd was Mega Fortune videoslot. Met maar liefst een inzet van 20 cent won de Finse speler een bedrag van bijna 18 miljoen euro! Hij wou graag anoniem blijven wat ook begrijpelijk is.

13.3 miljoen

Dit grote bedrag werd gewonnen door de 68e-jarige speler. Het werd wederom weer gewonnen met het spel Mega Moolah. Bij dit spel zijn hoge jackpotten gevallen. De jackpot viel op 30 januari 2019. 

11.7 miljoen

We zijn aangekomen bij de laatste jackpot maar zeker niet met een laag bedrag! Deze jackpot van maar liefst 12 miljoen is gewonnen op 23 september 2011. Het verhaal hierachter is wel grappig. De speler kwam een avond stappen. Hij besloot om even een gokje te wagen op het Mega Fortune. Dit gokje pakte uit tot een flink bedrag!