Home Blog

Er zijn tegenwoordig steeds meer spellen die je kunt spelen

0

Er zijn tegenwoordig steeds meer spellen die je kunt spelen. Van klassieke bordspellen tot uitdagende videogames, er is voor ieder wat wils. Maar een van de spellen die de laatste jaren enorm populair is geworden, is poker. En met de opkomst van online pokerplatforms zoals GGPoker, is het nog makkelijker geworden om dit spannende kaartspel te spelen.

De populariteit van poker

Poker is een kaartspel dat al eeuwenlang wordt gespeeld. Het is een spel van strategie, geluk en bluffen, wat het zo aantrekkelijk maakt voor veel mensen. Het is ook een spel dat je met vrienden kunt spelen, maar ook op professioneel niveau. De laatste jaren is poker steeds meer in de schijnwerpers komen te staan, mede dankzij de vele toernooien en televisieshows die het spel in de spotlight zetten.

GGPoker: het online pokerplatform

Met de opkomst van online poker is het spelen van dit kaartspel nog toegankelijker geworden. GGPoker is een van de grootste online pokerplatforms ter wereld en biedt spelers de mogelijkheid om vanuit hun eigen huis te genieten van poker. Het platform heeft een breed scala aan spellen en toernooien, waardoor er altijd wel iets te vinden is wat bij jouw speelstijl past.

De voordelen van online poker

Naast het feit dat online poker spelen erg gemakkelijk en toegankelijk is, heeft het ook nog andere voordelen. Zo kun je bijvoorbeeld op elk moment van de dag spelen, zonder dat je de deur uit hoeft. Ook zijn er vaak hogere inzetlimieten en grotere prijzenpotten te vinden op online platforms zoals GGPoker. Daarnaast kun je op deze manier ook tegen spelers van over de hele wereld spelen, wat voor een extra uitdaging kan zorgen.

Ontdek de wereld van poker

Of je nu een beginner bent of al jarenlang ervaring hebt met poker, er is altijd wel iets nieuws te ontdekken in de wereld van dit kaartspel. Met de opkomst van online platforms zoals GGPoker, is het nog nooit zo makkelijk geweest om deel te nemen aan toernooien en je vaardigheden te verbeteren. Dus waar wacht je nog op? Neem plaats aan de virtuele pokertafel en ontdek de spanning en sensatie van dit populaire spel.

Deze tips zijn onmisbaar voor jouw pokeravond!

0

Ben je van plan om binnenkort een gezellige pokeravond te organiseren met vrienden? Dan zijn er een aantal tips die onmisbaar zijn voor een geslaagde avond. Of je nu een ervaren pokerspeler bent of voor het eerst gaat pokeren, deze tips zullen zeker van pas komen. Lees snel verder en ontdek hoe je jouw pokeravond tot een succes maakt!

De juiste voorbereiding

Een goede voorbereiding is het halve werk, en dat geldt zeker ook voor een pokeravond. Zorg ervoor dat je alle benodigde materialen in huis hebt, zoals een poker set, speelkaarten en poker chips. Daarnaast is het handig om van tevoren een aantal snacks en drankjes in te slaan, zodat je tijdens het pokeren niet zonder komt te zitten. En vergeet niet om een geschikte locatie te kiezen, zoals een ruime tafel waar iedereen comfortabel aan kan zitten.

De spelregels

Voordat je begint met pokeren, is het belangrijk dat iedereen op de hoogte is van de spelregels. Dit voorkomt verwarring en discussies tijdens het spel. Als je nog niet bekend bent met de spelregels, dan is het verstandig om deze van tevoren door te nemen. Op de website van ONK Poker kun je alle informatie vinden over pokeren, inclusief de verschillende poker hands en hun waarde. Zo weet je precies welke kaartcombinaties je moet hebben om te kunnen winnen.

Een gezellige sfeer

Een pokeravond draait niet alleen om het spel, maar ook om de gezelligheid. Zorg dus voor een ontspannen en gezellige sfeer, waarin iedereen zich op zijn gemak voelt. Dit kun je bijvoorbeeld doen door leuke muziek op te zetten en wat hapjes en drankjes te serveren. Ook is het belangrijk om respectvol met elkaar om te gaan, ook als je een keer verliest. Zo blijft de sfeer positief en kan iedereen optimaal genieten van de avond.

Met deze tips ben je helemaal klaar voor een geslaagde pokeravond met vrienden. Vergeet niet om ook te genieten van het spel en de gezelligheid, en wie weet ga jij er wel vandoor met de winst. Veel plezier met pokeren!

Online sportweddenschappen, iets voor jou?

0

De laatste jaren zien we dat meer en meer mensen de weg gevonden hebben naar online sportweddenschappen. Waar je vroeger naar het gokkantoor moest om geld in te zetten op je favoriete voetbalploeg, kan dat nu snel en makkelijk online. De drempel om online een gokje te wagen, is dus veel kleiner geworden en bijgevolg toegankelijk voor Jan en alleman.

Hoe gaat het in z’n werk?

Via de desktopversie of mobiele applicatie van een bookmaker die sportweddenschappen aanbiedt, kan je een gokje wagen. Inderdaad, je leest het goed: via de app. Veel bookmakers hebben een app voor de smartphone die je op een-twee-drie installeert. Je hebt je smartphone altijd bij de hand, wat betekent dat je op elk moment van de dag een gok kan wagen. Vrijwel alle bookmakers hebben een internationaal aanbod, want 24/7 wordt er ergens ter wereld wel een voetbal-, basket-, darts- of tenniswedstrijd gespeeld. Nog een voordeel: bij de meeste bookmakers kan je kiezen voor een gratis account en hoef je dus niet te betalen voor een lidmaatschap als je besluit te wedden. Opgelet, de gratis accounts kennen meestal hun limieten dus als je de full experience verkiest, is een betalende versie interessanter voor jou.

E-sports of the real deal?

Je weet wellicht dat je kan wedden op tennis of voetbal, dat zijn immers populaire sporten, maar tegenwoordig zijn ook e-sports interessant in de betting wereld. Deze competitieve videospelletjes worden online gespeeld. Ofwel zijn dat individuen tegen elkaar ofwel neemt een team het tegen elkaar op. League of Legends en Call of Duty zijn bekende voorbeelden van e-sports waarop jij kan wedden.

 

Verkies je de real deal, dan wil je wellicht online voetbal wedden tijdens een grote competitie zoals de Champions League of de Premier League. Ook grote tennistoernooien als Wimbledon en Roland Garros zijn doorgaans erg geliefd. Omdat deze grote wedstrijden zo populair zijn, koppelen bookmakers vaak een promotie aan deze weddenschappen om zo nog meer mensen te overtuigen.

 

Darts heeft de laatste jaren ontzettend aan populariteit gewonnen. Waar het vroeger vooral een cafésport was, is het nu een sport die ontzettend geliefd is in vrijwel elke huiskamer en waar velen dus ook een online gokje voor willen wagen.

Verantwoord wedden

Wil je online een gokje wagen op je favoriete sport, doe dat dan op een verantwoorde manier. Stel limieten in voor het bedrag dat je wil inzetten, zo verklein je de kans op grote verliezen. Je doet er ook goed aan om voldoende kennis te hebben over de sport waarop je wil wedden, zo neem je meer weloverwogen beslissingen.

Belgische transferperiodes. Hoe werkt het

0

De transferperiodes in de Belgische voetbalcompetitie zijn belangrijke tijden voor clubs om hun selecties te versterken en voetbaltransfers te realiseren. Tijdens deze periodes kunnen clubs nieuwe spelers aantrekken en bestaande spelers verkopen of verhuren. In dit artikel zullen we bespreken wanneer de transferperiodes plaatsvinden en welke regels er gelden in de Belgische voetbalcompetitie.

 

Wanneer vinden de transferperiodes plaats?

 

De transferperiodes in België zijn onderverdeeld in twee delen: de zomertransferperiode en de wintertransferperiode. De zomertransferperiode begint meestal in juni en eindigt in september, terwijl de wintertransferperiode loopt van januari tot eind januari. Tijdens deze periodes mogen clubs spelers kopen, verkopen of verhuren, en kunnen spelers vrij onderhandelen over hun contracten.

 

Wat zijn de regels voor transfers in België?

 

De Belgische voetbalcompetitie heeft bepaalde regels die gelden tijdens de transferperiodes. Een van de belangrijkste regels is dat clubs niet meer dan één niet-EU-speler per seizoen mogen aanwerven. Dit betekent dat clubs moeten zorgen dat ze hun selectie zorgvuldig samenstellen en de juiste spelers aantrekken om te voldoen aan deze regel.

 

Een andere belangrijke regel is dat spelers die tijdens de wintertransferperiode worden aangetrokken, alleen speelgerechtigd zijn vanaf 1 januari van het volgende kalenderjaar. Dit betekent dat clubs die in januari spelers willen aantrekken, moeten zorgen dat ze vroeg genoeg beginnen met onderhandelen om de spelers speelgerechtigd te hebben tegen het einde van de transferperiode.

 

Daarnaast heeft de Belgische voetbalcompetitie, de Jupiler Pro League, ook bepaalde regels met betrekking tot transfersommen en salarissen. Clubs moeten ervoor zorgen dat ze binnen de financiële grenzen blijven en dat ze geen salarissen betalen die hoger zijn dan de limieten die zijn vastgesteld door de Pro League. Als clubs deze regels niet naleven, kunnen ze bestraft worden.

 

Conclusie

 

De transferperiodes zijn belangrijke tijden in de Belgische voetbalcompetitie. Tijdens deze periodes kunnen clubs nieuwe spelers aantrekken en bestaande spelers verkopen of verhuren. Er gelden echter bepaalde regels en limieten die moeten worden nageleefd door de clubs. Door deze regels te volgen, zorgen clubs ervoor dat ze binnen hun budget blijven en dat ze voldoen aan de vereisten van de Pro League. Als je een fan bent van de Belgische voetbalcompetitie, is het belangrijk om op de hoogte te blijven van de transferperiodes en de regels die gelden voor transfers.

Jupiler Pro League: Alles over Live Voetbaluitslagen

0

De Jupiler Pro League is de hoogste voetbalklasse in België. De competitie wordt gespeeld sinds 1895 en bestaat uit 16 teams. Elk seizoen worden er 30 wedstrijden gespeeld en de kampioen wordt bepaald op basis van het aantal gewonnen wedstrijden, het aantal gelijke spelen en het aantal verloren wedstrijden.

Live Voetbaluitslagen

Met de voortdurende vooruitgang in technologie is het tegenwoordig mogelijk om live voetbaluitslagen te volgen. Er zijn verschillende websites die de voetbaluitslagen van de Jupiler Pro League live bijhouden, waaronder de officiële website van de competitie. Door deze websites kunnen voetballiefhebbers in real-time de voortgang van het spel volgen.

Voorspellen van Uitslagen

De voetbaluitslagen zijn ook belangrijk voor voorspellingen van de uitslagen van wedstrijden. Door voetbaluitslagen te bestuderen, kunnen voorspellers een betere voorspelling doen van de uitslagen van toekomstige wedstrijden. Bijvoorbeeld door te kijken naar het verleden van een team, zoals het aantal gewonnen wedstrijden, het aantal gelijke spelen en het aantal verloren wedstrijden.

Statistieken en Rankings

Naast het bijhouden van de voetbaluitslagen worden er ook statistieken bijgehouden over de prestaties van teams en spelers. Deze statistieken worden gebruikt om teams en spelers te rangschikken in verschillende competities. Deze ranglijsten helpen voetballiefhebbers om de beste teams en spelers te identificeren.

Conclusie

De Jupiler Pro League is een van de populairste voetbalcompetities in België. Door websites die live voetbaluitslagen bijhouden, kunnen voetballiefhebbers in real-time de voortgang van het spel volgen. Daarnaast worden er ook statistieken bijgehouden over de prestaties van teams en spelers, wat helpt bij het identificeren van de beste teams en spelers.

Binnenkort verkrijgbaar: Avatars Pandora the game

0

Tijdens Ubisofts recente E3-showcase schokte Avatar: Frontiers of Pandora de fans met een eerste blik in het prachtige rijk van Pandora. Hoewel sommigen misschien verrast waren door het nieuws, had Ubisoft (dat normaal gesproken bekend staat om de beste racespellen) het project begin 2017 al aangekondigd in een YouTube-video. Deze video onthulde een samenwerking tussen Massive Entertainment (de makers van The Division), Lightstorm Entertainment (de studio van James Cameron), en Fox Interactive (Fox’s lang geleden opgeheven game divisie).

Het spel werd nieuw leven ingeblazen na vier jaar van geruchten, met Fox niet langer deelnemend sinds Disney het bedrijf overnam. Het wachten is nu op de officiële gameplay.

De releasedatum voor Avatar: Frontiers of Pandora is nog niet vastgesteld

De releasedatum voor Avatar: Frontiers of Pandora is vastgesteld in 2022. De releasedatum van Frontiers of Pandora is onbekend, maar we verwachten een gameplay video op de E3 2022 en een release eind 2022 of begin 2023.

Frontiers of Pandora zou de komende maanden kunnen worden getoond op een Xbox-evenement (dat in juni zou kunnen plaatsvinden) of een Ubisoft Forward. Er komt ook een Avatar mobiel spel genaamd Avatar: Reckoning, dat in 2022 zal uitkomen. Het zal een shooter zijn met een groot aantal multiplayer online aspecten.

Avatar: Pandora’s Frontiers gameplay

Avatar: Frontiers of Pandora heeft nog geen gameplaydemonstratie of trailer, hoewel de first-look clip een paar hints bevat. Een groot deel van dat scenario speelt zich bijvoorbeeld af in first-person perspectief, wat vergelijkingen oproept met Far Cry. Gamers zouden de gevaarlijke jungles van Pandora kunnen verkennen terwijl ze het opnemen tegen de krachten van de Resources Development Administration (RDA) om te voorkomen dat ze de heiligheid van de wilde dieren van de maan verpesten.

We kunnen ervan uitgaan dat het spel de technologie ten volle zal benutten en een prachtige omgeving met bliksemsnelle laadtijden zal presenteren, aangezien het uitsluitend op next-gen consoles en PC zal worden uitgebracht.

Het verhaal van Avatar: Frontier of Pandora

Het verhaal van Avatars de game is grotendeels onbekend. Er was geen beeldmateriaal of informatie over een thema toen het spel voor het eerst werd geïntroduceerd. Fans begonnen te speculeren dat het spel en de Avatar 2 film verbonden zouden kunnen zijn door een of andere vorm van verhaal connectie. Het is nog steeds mogelijk dat beide op hetzelfde moment worden gelanceerd of een promotierun delen.

Maar volgens de website van Ubisoft zal het spel spelers naar de Western Frontier sturen, een “nog nooit eerder vertoond deel van Pandora.” Het zal ook “een levend en dynamisch universum zijn dat bewoond wordt door ongewone soorten en frisse personages,” aldus de website. Er wordt ook verwezen naar het spel als een “standalone plot,” wat impliceert dat het op geen enkele manier gerelateerd zal zijn aan de tweede film. Omdat het personage slechts een “Na’vi” wordt genoemd en geen specifieke naam krijgt, is het mogelijk dat spelers hun eigen personage kunnen samenstellen.

Avatar: Pandora’s Frontiers setting

Pandora, een weelderige maan die om de gasreus Polyphemus draait, is de setting van James Camerons Avatar-serie. Spelers zullen de westelijke grens verkennen in Ubisofts Avatar: Frontiers of Pandora. Omdat dit een nog niet eerder vertoonde kant van de maan is, zal Massive Entertainment niet worden beperkt door de bekende plekken van de film. De ontwikkelaars kunnen nog steeds Pandora’s wilde dieren en vegetatie gebruiken om iets bijzonders te creëren, maar hopelijk zullen de verwijzingen en terugroepingen niet te overheersend zijn.

Wat kun je verwachten als je de maan verkent? Er zijn misschien RDA-bases verspreid over elke zone, die de speler moet infiltreren om de sector te bevrijden van militaire controle. Dit zou het tegenovergestelde zijn van Far Cry 3, waar spelers zelfs locaties kunnen verkennen om soorten te vrijwaren van jagers.

Massive Entertainment wil er bij het creëren van deze omgeving voor zorgen dat spelers niet steeds opnieuw jungles hoeven te verkennen. Om dit ecosysteem net zo prachtig te laten aanvoelen als in de film, moet Pandora divers zijn met unieke bomen en ongewone weerpatronen.

Digitale bezoekersregistratie als nieuwe technologische ontwikkeling

0

De populariteit van games en gamen valt onder andere te verklaren door de opmars van technologie. Steeds meer jongeren proberen niet offline maar online contact met elkaar te leggen en worden bijvoorbeeld vrienden door middel van het samen gamen. Technologie is echter in veel meer aspecten van het dagelijks leven terug te zien, waaronder in het toenemende gebruik van je telefoon, het videobellen met collega’s om thuiswerken mogelijk te maken en de digitale receptie om bezoekers te registreren. Zo stelt het bezoekersregistratiesysteem van DigiReceptie allerlei organisaties in staat om bezoekers contactloos maar persoonlijk aan te melden voor een bezoek. Hoe dit precies in zijn werk gaat en voor welke organisaties DigiReceptie interessant is, lees je in dit blog!

Hoe registreer je bezoekers met deze software?

DigiReceptie maakt het mogelijk om bezoekers eenvoudig en snel te registreren aan de hand van een QR-code, die zij ontvangen nadat ze zich hebben aangemeld. Wanneer krijg je echter met zo’n registratiesysteem te maken als bezoeker? Hier lees je een aantal voorbeelden:

  • Wanneer je met het vliegtuig op vakantie gaat, staat er een QR-code vermeld op je ticket zodat de vliegmaatschappij kan controleren of je een stoel voor een bepaalde vlucht geboekt hebt.
  • Als je concertkaartje gekocht hebt, voorkomt de evenementenorganisatie lange wachtrijen door snel jouw QR-code te scannen. Deze is op je ticket gedrukt.
  • Ga jij een familielid in een verzorgingstehuis bezoeken? Dan kan het zijn dat je een bepaald tijdslot moet boeken. Na registratie van je bezoek ontvang je een QR-code, waarmee je aan kunt tonen dat je een bezoekje gepland hebt.

Na het scannen van de QR-code wordt de organisator op de hoogte gesteld van jouw aanwezigheid en kun jij ongestoord genieten van jouw bezoek aan het concert, verzorgingstehuis of vlucht. Op die manier verloopt de bezoekersregistratie eenvoudig, contactloos en efficiënt!

Waarom gamen mensen?

0

Er zijn heel wat gamers onder ons. De ene gamer vindt het fijn om af en toe te wisselen van de game die ze spelen. De andere gamer vindt het daarentegen veel leuker om een hele lange tijd dezelfde game te spelen. Iedere gamer is anders en dan is ook al de vraag snel gesteld waarom mensen gamen. Het is niet iets wat iedereen doet of iedereen kan. Dit kunnen de vraagtekens nog groter maken waarom mensen gamen. Gelukkig zijn er heel wat redenen die je zal kunnen bedenken om te gaan gamen.

Ontspanning

De meeste gamers gaan gamen voor de ontspanning. Je kan je helemaal inleven in een spel en daarom is het zo leuk. Je hoeft je even niet druk te maken om wat er om je heen gebeurt. Dit is dan ook de reden dat er heel wat gamers zijn die helemaal opgaan in hun spel. Het is uiteraard wel van belang dat je uiteindelijk het verschil tussen de realiteit en de game nog te weet onderscheiden. De meeste gamers hebben hier niet heel veel moeite mee en gaat het allemaal toch wel vanzelf om het te blijven onderscheiden.

Elke gamer is anders. Dit houdt in dat ook elke setup van een gamer anders gaat zijn. Zo kan het zijn dat jij graag een game pc online bestellen via www.lalashops.nl wilt. Daar kun je heel wat pc’s voor gaming vinden. Dit zal niet voor iedere gamer weggelegd zijn. Niet iedere gamer vindt het fijn om op een pc te spelen. Soms is een Playstation veel fijner om op te spelen of misschien wel een heel ander console. Dit is iets waar je als gamer zelf naar zal moeten kijken. Je moeten even beoordelen wat jij het fijnste zal vinden aan het gamen en welk console.

Vrienden

Er zijn ook genoeg mensen die alleen maar gamen, omdat hun vrienden gamen. Hun gaan meedoen met de game van hun vrienden. Dit kan heel erg gezellig zijn, omdat je dan samen wat aan het doen bent. Je kunt je dan samen uitleven in een spel. Je hebt dan iets wat je samen kunt doen, wat je bijvoorbeeld niet met je andere vrienden samen kan doen. Dit is iets wat voor heel veel mensen de voornaamste factor is om te gaan gamen. Iets gezellig met iemand samendoen helpt voor vele mensen heel erg. Niet alleen voor de vriendschap, maar ook voor de ontspanning.

Zo kun je een computer set gaming opzetten voor als al je vrienden langskomen. Je kunt dan tegen elkaar strijden of bij elkaar in hetzelfde team gaan. Dit is maar net wat jezelf wilt en wat je vrienden verder allemaal leuk vinden. Je kunt er hele competities van maken en dit maakt het allemaal nog een heel stuk leuker. Sommige spellen kun je met heel veel mensen spelen. Andere spelen moet je in duo’s spelen en zo zijn er heel wat varianten die erg veel gamers kunnen waarderen. Het is maar net wat jezelf leuk vindt.

De hoogste jackpot bij slots

0

Jackpotten, je vindt ze in allerlei soorten vormen en maten. Het is ook erg bekend bij de online casino spellen. Bij dit soort sloten kunnen de jackpotten steeds hoger en verder op lopen. De term hiervoor is Progressieve jackpotten. Hoe langer de jackpot niet valt hoe hoger het bedrag oploopt. Hierdoor zijn er extreem hoge bedragen gevallen bij jackpotten! Ben jij benieuwd hoeveel dit is en bij welk spel? Blijf dan snel verder lezen.

19 miljoen

Deze jackpot is gevallen bij het spel Mega Moolah. De datum waarop het gebeurde was 28 september, 2018. Dit is tot de dag van vandaag nog steeds de hoogste jackpot die is gewonnen bij een online video slots!

17.9 miljoen

Deze winst is gewonnen met nog geen 35 cent per draai. De jackpot is gewonnen door een 26-jarige Engelsman. Het spel waarbij de jackpot viel was ook weer Mega Moolah. Met maar liefst een jackpot van bijna 18 miljoen heeft hij erg veel geluk gehad! Door deze zeer hoge jackpot haalde hij een vermelding in het Guinness World Record. 

17.9 miljoen

Deze jackpot is gevallen in 2013, al een tijdje terug. Het spel dat gespeeld werd was Mega Fortune videoslot. Met maar liefst een inzet van 20 cent won de Finse speler een bedrag van bijna 18 miljoen euro! Hij wou graag anoniem blijven wat ook begrijpelijk is.

13.3 miljoen

Dit grote bedrag werd gewonnen door de 68e-jarige speler. Het werd wederom weer gewonnen met het spel Mega Moolah. Bij dit spel zijn hoge jackpotten gevallen. De jackpot viel op 30 januari 2019. 

11.7 miljoen

We zijn aangekomen bij de laatste jackpot maar zeker niet met een laag bedrag! Deze jackpot van maar liefst 12 miljoen is gewonnen op 23 september 2011. Het verhaal hierachter is wel grappig. De speler kwam een avond stappen. Hij besloot om even een gokje te wagen op het Mega Fortune. Dit gokje pakte uit tot een flink bedrag! 

 

Marketing voor je game website

0

Je denkt dat je een geweldig spel hebt ontwikkeld waarvan je denkt dat het binnen een paar dagen of weken viraal zal gaan. Tot (of tenzij) uw bedrijf een grote naam heeft in de game-industrie, mag u weinig verkeer voor uw game verwachten. Dus het eerste en belangrijkste dat u moet begrijpen wanneer u een nieuwe game-website moet promoten, is dat marketing van grote waarde is, net als het ontwikkelen van een opwindend spel.

Hieronder vindt u de beste gamemarketingstrategie waar u voor moet kiezen als u een enorme impact wilt hebben in de game-industrie.

Neem contact op met trending influencers

Veel van de virale games in het verleden zijn gepromoot door influencers op sociale media. Niet veel game-ontwikkelaars hebben echter voor deze gamemarketingstrategie gekozen. Dit kan zijn omdat ze geen contact kunnen opnemen met influencers op sociale media.

Maak video’s

Als de doelgroep de gameplay van je videogame niet kent, hoe kun je dan verwachten dat ze het spelen? Dit is een van de redenen waarom je een video van de gameplay moet maken, samen met een promotievideo.

Bouw een online aanwezigheid op

Het opbouwen van een online aanwezigheid is de beste (en kostenbewuste) manier om de doelgroep te bereiken. Online aanwezigheid betekent dat u op verschillende profielen een social media-profiel moet maken en uw inhoud met de lezers moet delen.

4. Word lid van blogs op sociale media

Naast het maken van sociale-mediaprofielen op verschillende platforms, moet je ook lid worden van verschillende gameblogs. Op de meeste blogsites kun je je game promoten, wat de bekendheid van je game vergroot.

U vindt dergelijke bloggroepen op sociale mediaplatforms zoals Google Plus, LinkedIn, Facebook en Instagram.

5. Cross-promoot je spel

Wanneer je verschillende soorten apps en games hebt, kun je deze via elkaar promoten. Het zou kunnen betekenen dat een gratis applicatie zonder een duidelijk verdienmodel een kanaal kan worden voor cross-advertising voor uw geldgenererende spel.

6. Maak en promoot je website

Het maken van een eenvoudige maar geweldige website wordt ook beschouwd als een goede gamemarketingstrategie. Op deze manier kunt u de broodnodige informatie overbrengen aan alle potentiële klanten. Bovendien kan je er ook promotiemateriaal op integreren. Zorg ervoor dat je alle informatie uploadt op de website die bij je nieuwe game past.

7. Verzamel reviews

Door recensies van uw klanten over uw game te krijgen, worden mensen ook aangemoedigd om de game te kopen en te downloaden. Houd er rekening mee dat hoe meer positieve recensies je krijgt voor je game, hoe meer mensen naar je game worden gedreven.

Als je eenmaal een website voor je game hebt gemaakt, moet je deze in een gerenommeerde bedrijvengids laten opnemen. Zorg ervoor dat de informatie in de lijst met bedrijfsvermeldingen juist en informatief is.

Hulp nodig?

Vind je dit allemaal wat overweldigd? Laat je dan helpen door een gespecialiseerd marketing bureau zoals Leads International

Popular articles